werkwijze stairlux


Werkwijze

werkwijze-offerte-stairlux

01

offerte


We beginnen natuurlijk altijd met een vrijblijvende offerte. U wilt weten wat de mogelijkheden zijn en niet onbelangrijk, weten wat het kost. Wij ontvangen hierbij graag uw wensen zodat we de offerte zo gericht mogelijk kunnen maken. Om wat meer over onze trappen te weten te komen kunt u een kijkje nemen op onze pagina's exclusieve trappen of standaard trappen.

werkwijze-showroombezoek-stairlux

02

Showroombezoek


U heeft een offerte van ons ontvangen en u wilt graag de trappen in het echt bekijken. In onze showroom hebben we verschillende trappen staan zodat u kunt kiezen uit meerdere modellen en houtsoorten. Samen met een deskundige adviseur wordt alles stap voor stap doorgenomen om zo de juiste keuzes te maken. Dit alles uiteraard onder het genot van een bakje koffie. Daarbij wordt de offerte goed doorgenomen zodat u een duidelijk beeld heeft van de keuzes en de uiteindelijke prijs. Een nuttig bezoek, vandaar dat wij altijd adviseren om de trappen te komen bekijken. Van harte welkom!

werkwijze-inmeten-stairlux

03

Meten


Bij een akkoord op de offerte plannen wij een afspraak in voor het meten. Wij komen de trap op locatie inmeten zodat wij er zeker van zijn dat wij een passend maatwerkproduct leveren. Tijdens het showroombezoek hebben we besproken hoe de ruimte moet zijn op moment dat we komen inmeten. Vanaf dit moment gaat het echt beginnen. Stairlux kan namelijk voor u aan de slag om de trappen te gaan uittekenen waarna we vervolgens kunnen gaan produceren.

werkwijze-opdrachtbevestiging-stairlux

04

opdrachtbevestiging


Alles is ingemeten. Wij kunnen nu een technische tekening maken van de trap. Deze hebben wij zelf nodig om op de juiste manier alles te kunnen produceren. De tekening wordt ook naar u opgestuurd zodat u het kan controleren. Zo krijgt het project voor u ook echt voeten aan de grond. Nu is het namelijk alleen nog de productie afwachten waarna wij de trap komen monteren.

werkwijze-productie-stairlux

05

Productie


Nu alles definitief is gaan wij uw trap produceren in onze eigen werkplaats. Wij werken met computergestuurde machines zodat het uiterst precies wordt gemaakt. Dit in combinatie met vakmannen, die jarenlange ervaring hebben op het gebied van hout, zorgt voor een prachtig eindproduct. Alle keuzes die u heeft gemaakt worden in het productieproces meegenomen. Verder worden de treden in de juiste kleur gemaakt in onze eigen spuiterij. Nu zijn we aangekomen bij het mooiste stukje voor u als klant.

werkwijze-oplevering-stairlux

06

Oplevering


Nu de trap helemaal gereed is komen wij bij u langs om de trap te monteren. De meeste trappen worden binnen één dag geplaatst. Ook eventuele leuningen en/of balustrades worden dan gemonteerd. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de trap te monteren. U kunt uw trap als bouwpakket ophalen bij onze fabriek in Nunspeet of laten bezorgen aan huis.

Na montage kunt u heerlijk gebruik maken van de trap. Stairlux wenst u veel plezier met de trap!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag
Meer informatie?