Soorten hout

100% maatwerk

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Scherpe prijzen

Stairlux biedt een uitgebreide keuze aan materialen


Wij gebruiken meerdere soorten materialen voor onze trappen om u een uitgebreidere keuze te laten maken. Zo hebben wij natuurlijk het veelgebruikte vurenhout en eikenhout. Daarbij maken wij ook rubberwood en HPL-trappen. Keuze genoeg dus en het is zeker de moeite waard om dit verschil ook te bekijken in de showroom. Dan kunnen wij de verschillen verklaren en kan u het ook voelen en ervaren.

De houtsoorten

Ontdek de 3 soorten hout bij Stairlux


|

01

Eiken trap


Eikenhout staat bekend als één van de sterkere en duurzame houtsoorten. Eikenhout gaat ontzettend lang mee zonder dat het kwaliteit inlevert. Daarbij is eikenhout een houtsoort wat in ieder huis past. Door het natuurlijke karakter kan het toegepast worden in een landelijke omgeving maar ook in een modern huis. Daarbij is uiteraard ook de kleur van de trap te bepalen. Wij maken gebruik van Monocoat waardoor u de keuze hebt uit maar liefst 40 verschillende kleurtinten. De combinatie van de trap en de lak zorgt voor een onderhoudsvrij geheel.

03

Rubberwood trap


Rubberwood is een goed alternatief voor eikenhout. Rubberwood is hardhout maar wel voordeliger dan eiken. Rubberwood komt logischerwijs van de rubberboom en heeft het voordeel dat het net zo slijtvast is als een goede eikenhouten trap maar de prijs is een stuk anders waardoor het vaak wordt gekozen bij onze trappen.

/


Wilt u meer
weten over de houtsoorten
​​​​​​​en materialen?


We kunnen ons voorstellen dat bijvoorbeeld Rubberwood dit iets minder bekend klinkt dan de andere houten trappen. Heeft u vragen over de houtsoorten en materialen? Bel gerust om wat meer informatie hierover op te vragen of stuur een mail naar sales@stairlux.com

Benieuwd?... Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijke kosten.

Bij stairlux vindt u diverse soorten maatwerk trappen.  Keuze uit verschillende houtsoorten, stijlen en afwerking.

Soorten trappen


Stairlux heeft veel verschillende trappen in het assortiment om u een complete keuze te kunnen laten maken. Ieder huis is namelijk anders. Zo zijn er rechte steektrappen mogelijk in de woonkamer maar wordt er in een hal vaak een trap met dubbele kwart toegepast. ​​​​​​​Vandaar dat brede aanbod zodat iedereen een keuze kan maken.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag
Meer informatie?