Trappen op maat

100% maatwerk

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Scherpe prijzen

Houten trappen op
maat bij Stairlux


Naast de exlusieve trappen op maat realiseert Stairlux ook 'standaard' maatwerk. Een optie met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze standaard trappen hebben een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bezig met een verbouwing of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Of als aannemer bezig met een groter renovatie- of nieuwbouwproject? In alle gevallen kan Stairlux u verder helpen.

houten trap Stairlux

Consument
Particuliere opdrachtgevers


Als particulier bent u wellicht benieuwd naar de mogelijkheden bij Stairlux voor uw nieuwe trap(pen). Wij adviseren dan ook tijdig langs te komen in onze showroom, het liefst voor uw verbouwing of nieuwbouwproject. Hierdoor kunnen wij dan ook nog meedenken in de voorbereidingen die er gedaan moeten worden. Voor onze standaard trappen gebruiken wij vurenhout. Vurenhout is eenvoudig te bewerken, betaalbaar en het is oersterk. Verder is er de keuze uit een open trap of een dichte trap met stootborden. Afhankelijk van de positie van de trap natuurlijk iets om over na te denken. Daarbij zijn er natuurlijk de details zoals antislip of een trapleuning. Met een prachtige balustrade en een passende trapleuning kunt u direct uw hele trappenhuis een nieuwe look geven.

Zakelijk


Als aannemer of architect kunt u ook terecht bij Stairlux. Wij werken graag met u samen om zowel kleine als grote projecten tot een goed eind te brengen. Hier werken wij vaak met seriematige trappen. Dat maakt ook meteen de samenwerking speciaal aangezien we elkaar helpen. Samen de ervaringen delen en het proces maximaal optimaliseren zodat we tot een prachtig eindresultaat komen. U als aannemer weet hoe de vork in de steel zit en hoe het uiteindelijk moet gaan worden. Als trappenbouwers hebben wij de ervaring om mooie en praktische trappen te bouwen. Daarbij is het natuurlijk mogelijk dat uw klanten langs komen in onze showroom om de trappen te bekijken. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak in de showroom!

Benieuwd?... Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijke kosten.

Zelf trappen monteren van Stairlux? Kies voor onze doe-het-zelf-trappen.

Doe-het-zelf trappen


Wij maken ook trappen die u zelf kunt monteren. Dit scheelt natuurlijk in kosten. U krijgt de trap gewoon als bouwpakket aangeleverd met een goede handleiding waarmee u de trap zelf in elkaar kunt zetten. Wij verzorgen de productie en de levering en u hoeft het alleen nog in elkaar te zetten. Komt u er niet helemaal uit? Dan zijn we natuurlijk dichtbij en kunt u ons eenvoudigweg bellen om even telefonisch advies te vragen. Bent u iemand die het liever uitbesteed? Geen probleem, dat kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij ontzorgen u graag zodat u met een gerust hart de trap kunt gebruiken!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag
Meer informatie?