Over Stairlux© trappen

100% maatwerk

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Scherpe prijzen

Vaardige Vakmeesters in
houten trappen op maat


Wij maken ‘standaard trappen’ voor nieuw- of verbouw projecten. Uiteraard altijd maatwerk en kwaliteit gegarandeerd. Bent u op zoek naar echt iets passends bij uw huis wat echt exclusief is? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Denk daarbij ook aan het gehele plaatje zoals een balustrade en trapleuningen. Balustrades volledig gemaakt van eikenhout of toch liever in combinatie met glas? Mooie houten trapleuningen in alle vormen en kleuren. Bent u toch benieuwd of een stalen trapleuning iets is wat zou passen? Ook dat kan natuurlijk. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos.

Jarenlange
​​​​​​​ervaring

en persoonlijke betrokkenheid


Wat voor Stairlux belangrijk is, is het persoonlijk contact met de klant. Of u nu particulier bent of de aannemer van een groot bouwproject. Wij staan graag dicht bij u om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent sparren over de ‘look en feel’ van de trap en adviseren in de samenstelling. Daarbij hechten wij waarde aan ervaring binnen de branche. Kenners die weten waar ze over praten bij hout, mensen die zelf ook de handen uit de mouwen hebben gestoken met het plaatsen van trappen. Dat betekent dat we weten waar we over praten op gebied van zowel het materiaal als ons product.

Gegarandeerd goede prijzen

Een efficiënt productieproces


Door ons efficiënte productieproces bent u daarnaast voor een goede prijs bij ons aan het juiste adres. Wij werken met volledig geautomatiseerde machines die alles op de tiende millimeter nauwkeurig maken. De combinatie van moderne technieken sluit voor ons feilloos aan bij de liefde voor het product en het werk wat we doen. Hierdoor kunnen wij namelijk u een betaalbaar product aanbieden met de beste kwaliteit die er maar te wensen valt.

Benieuwd?... Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijke kosten.

Als u een nieuwe trap wilt, komt u vaak terecht bij diezelfde standaard trappen. Zonder twijfel zijn die prachtig, maar wat is er leuker dan iets helemaal zelf samen te stellen?


ONTDEK STAIRLUX MAATWERK

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag
Meer informatie?