Exclusieve trappen

100% maatwerk

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Scherpe prijzen

Exclusieve Houten
trappen op maat


Bent u op zoek naar de juiste trap maar kan u niets vinden op het wereldwijde web wat past bij uw wensen? Bij Stairlux houden we van zulke projecten, omdat deze juist zo mooi zijn. Samen met de klant de juiste balans vinden tussen iets creatiefs en iets wat constructie technisch prachtig in elkaar steekt. Lever gerust zelf een ontwerp aan en wij voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Eiken houten treden

Ontdek al de mogelijkheden

in onze showroom in Nunspeet!


Bij onze exclusieve trappen heeft u meerdere keuzes aan stijlen, zoals een moderne of een landelijke trap. Het mooie is dat bij een exclusieve trap de samenstelling altijd passend gemaakt kan worden in combinatie met de rest van uw huis. Een trap blijft namelijk echt een ‘eye-catcher’. Met een moderne trap kiest u voor niet teveel poespas en een strakke afwerking. Bij het landelijke zal u meer de klassieke sierlijke accenten bij een trap benadrukken. Wellicht ontvouwt zich nu al een beeld in uw hoofd, maar het echt voelen en ervaren kunt u het beste doen in de showroom!

Benieuwd?... Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijke kosten.

Exclusieve houten trap geheel zelf samen te stellen.

Als u een nieuwe trap wilt, komt u vaak terecht bij diezelfde standaard trappen. Zonder twijfel zijn die prachtig, maar wat is er leuker dan iets helemaal zelf samen te stellen?


Ontdek 100% maatwerk bij Stairlux

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag
Meer informatie?