Vurenhouten trappen

100% maatwerk

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Scherpe prijzen

Vurenhouten
trappen op maat


Wij zijn de specialist op het gebied van maatwerktrappen, waarbij vurenhout één van de veelgebruikte materialen is. Iedere op maat gemaakte trap wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het design en de afwerking, maar ook naar de functionaliteit en veiligheid van de trap. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de afmetingen van de ruimte en de gewenste looplijnen, maar ook met de mogelijke opties voor anti-slip en kindvriendelijke afwerkingen.

vurenhouten trap

Waarom vurenhout

bij uw op maat gemaakte trap van Stairlux?


Vurenhout is een van de meest populaire materialen voor het maken van trappen. Het heeft een natuurlijke uitstraling en warme kleur dit bijna iedere interieurstijl aanvult. Bovendien is vurenhout een duurzaam en stevig materiaal dat lang meegaat en goed bestand is tegen dagelijkse slijtage en intensief gebruik. Onze vakmensen werken met precisie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat elke trede perfect past en veilig is om op te lopen. Bovendien biedt vurenhout ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

houten trap vurenhout

ontwerp

vurenhouten trap


Als het gaat om het ontwerpen van trappen, is het belangrijk dat het materiaal van de trap goed bewerkbaar is. Vurenhout is een veelzijdig materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken, wat betekend dat het geschikt is voor een breed scala aan trapontwerpen en stijlen. Bij Stairlux bieden we onze klanten op maat gemaakte vurenhouten trappen van zeer goede kwaliteit. Bent u op zoek naar een rechte trap, een spiltrap, een trap met een kwartslag of een trap met meerdere verdiepingen, dan bent u bij Stairlux aan het juiste adres!

houten trap vurenhout

Uniek

vurenhouten trap


Iedere klant van Stairlux is uniek. Daarom werken wij samen met u om ervoor te zorgen dat uw vurenhouten trap perfect past bij uw wensen en behoeften. De specialisten van Stairlux helpen u daarom graag bij het kiezen van de juiste afwerkingen en details, zoals balustrades, leuningen en afwerkingen, om ervoor te zorgen dat de trap naadloos aansluit op uw interieurstijl. De vurenhouten trappen zijn niet alleen functioneel en duurzaam maar ze zijn ook echt een toevoeging aan uw woning. Kies voor een vurenhouten trap van Stairlux en voeg een unieke en natuurlijke uitstraling toe aan uw woning!

Benieuwd?... Ontdek hier vrijblijvend wat een exclusieve maatwerk trap zou kosten.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?