houten z-trap


Houten z-trap

Functioneel

en modern

Functioneel en modern. Dat vat de Z-trap perfect samen. Een Z-trap zien we steeds vaker terugkomen op de offerte aanvragen. Dit komt door het prachtige design waarmee u in één keer een stijlvolle trap in uw huis heeft staan. Daarbij is het zoals gezegd ontzettend praktisch. De treden hebben bijvoorbeeld geen overhangend stukje over het stootbord zodat het één geheel is. Daarbij staat het stootbord een stukje naar achteren waardoor de treden wat groter zijn.


|

wat is een z-trap

Waarom de naam Z-trap?


​​​​​​​De Z-trap heeft zijn naam simpelweg door zijn vorm. Vanaf de zijkant ziet u duidelijk de Z-vorm. Daarom is een Z-trap dus altijd een gesloten trap met stootborden. Deze stootborden staan echter schuin in tegenstelling tot een standaard trap waardoor de trede wat ruimer is. Ook is het een aangesloten stuk met meestal dezelfde dikte wat betreft het stootbord als de trede. Bekijk even de foto's die we hier weergeven zodat u duidelijk ziet hoe het in elkaar zit.

z-trap mogelijkheden

Opties Z-trap


Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij hieronder een aantal dingen opgesomd.

  1. Een Z-trap kan gemaakt worden van allerlei soorten hout. U kunt dus zelf uw gewenste houtsoort kiezen.
  2. Ook wat betreft de vormen van de Z-trap is er veel te kiezen. Bijvoorbeeld een steektrap of een trap met een kwart.
  3. De kleurenkeuze is enorm. Zo zijn er 40 verschillende monocoat kleuren die u kunt kiezen.
prijs z-trap

Prijs Z-trap


De prijs van een Z-trap is wat wisselend. Het is natuurlijk een exclusieve trap maar bij Stairlux bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het verschil van de prijs zit met name in het houtsoort wat u kiest en de vorm van de trap. Indicaties zijn altijd wat lastig, maar niet getreurd want wij kunnen wel snel een passende offerte voor u maken.

Extra opties


Naast de houten trap kunt u ook bij ons terecht voor de balustrade en trapleuningen. Ook hierbij heeft u weer meerdere mogelijkheden om te kiezen. Kiest u bijvoorbeeld voor een stalen trapleuning of een houten trapleuning? Met betrekking tot de balustrade is het eigenlijk hetzelfde verhaal. Een volglas balustrade of juist één van staal of gewoon het hout wat we in de trap hebben toegepast? Zegt u het maar. Het laat zich wel raden, om echt goed advies te krijgen nodigen wij u graag uit in onze showroom voor een uitgebreid gesprek. U kunt alles even rustig bekijken en onze adviseurs voorzien u graag van deskundig advies. Tot snel!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag
Meer informatie?